Уряд спрямував місцевим бюджетам понад ₴2,3 мільярда субвенції на відновлення

Уряд спрямував місцевим бюджетам понад ₴2,3 мільярда субвенції на відновлення

Укрінформ
Кабінет Міністрів розподілив з державного бюджету місцевим бюджетам понад 2,3 млрд грн субвенції на реалізацію у 2024 році проєктів відновлення об’єктів соціальної та критичної інфраструктури.

Про це повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук у Телеграмі, передає Укрінформ.

Наголошується, що відповідні зміни внесено до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію проєктів у межах Надзвичайної кредитної програми для відновлення України, затвердженого постановою КМУ від 25.11.2015 №1068.

«Викладено у новій редакції додаток 1 «Розподіл у 2024 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію проєктів у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України між місцевими бюджетами», яким передбачено здійснити розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам в обсязі 2 млрд 346 млн 552 тис. грн на реалізацію проєктів відновлення об’єктів соціальної та критичної інфраструктури у 2024 р.», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Фінансування на відновлення отримають 136 регіональних проєктів

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет Міністрів спрямував майже 4,5 млрд грн субвенції на програми регіонального відновлення місцевим бюджетам 11 областей України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-