Дніпро отримало на реконструкцію дитячої лікарні ₴100 мільйонів

Дніпро отримало на реконструкцію дитячої лікарні ₴100 мільйонів

Укрінформ
В рамках Програми з відновлення України Дніпро отримало з державного бюджету субвенцію - 100 млн грн на реконструкцію будівель дитячої лікарні.

Про це Укрінформу у відповідь на інформаційний запит повідомили в департаменті капітального будівництва Дніпровської міської ради.

«Департамент капітального будівництва Дніпровської міської ради виступає замовником робіт: реконструкція будівель Комунального закладу «Дніпровська міська дитяча клінічна лікарня №6». ІІІ черга. Корпус 1 - інфекційний. Корпус 1а - адміністративно-навчальний з відділенням функціональної діагностики у сумі 50 млн грн», - йдеться у відповіді.

Крім того, ще 50 млн грн будуть спрямовані на реконструкцію будівель цієї ж лікарні - (4 черга) корпус 3 - неінфекційний.

В департаменті капітального будівництва повідомили, що на сьогодні проєктна документація перебуває на стадії корегування.

Строк реалізації проєктів - 2026 рік.

Читайте також: На Дніпропетровщині відновили пошкоджену окупантами лікарню

Раніше сьогодні після реконструкції запрацював семиповерховий корпус дитячої лікарні №6. Там замінили покрівлю та утеплили фасад. Приміщення перепланували і відремонтували. Оснастили сучасними меблями та потужним обладнанням. Встановили нові ліфти.

На сайті лікарні зазначено, що комунальне некомерційне підприємство «Міська дитяча клінічна лікарня № 6» Дніпровської міської ради – сучасний багатопрофільний лікувально-діагностичний заклад, що веде свою історію з 1943 року, коли був вперше відкритий кабінет педіатра. Продовжує розвиватися і реформуватися – у 2020 році до закладу приєдналась дитяча лікарня № 2, з вересня 2021 року – дитяча лікарня № 5.

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет Міністрів виділив 5,3 млрд грн на відновлення в десяти областях. Найбільше грошей - 640 млн грн - отримала Дніпропетровська область. Ці кошти вже розподілені між громадами області і будуть направлені на ремонт та нове будівництво.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-