Відновлення доріг: Миколаївська ОВА підписала меморандум з Korea Expressway Corporation

Відновлення доріг: Миколаївська ОВА підписала меморандум з Korea Expressway Corporation

Фото
Укрінформ
Миколаївська ОВА та корпорація Korea Expressway Corporation підписали Меморандум про взаємодію у сфері дорожнього будівництва та модернізації об'єктів критичної інфраструктури.

Про це повідомила пресслужба облдержадміністрації у Фейсбуці, передає Укрінформ. 

«Начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім та генеральний директор Korea Expressway Corporation Джин-Гю Хам підписали Меморандум про взаєморозуміння. Сторони мають намір взаємодіяти у сфері відновлення дорожнього господарства та модернізації об'єктів критичної інфраструктури, впровадження та використання технологій розумного будівництва для діджиталізації, експлуатації, утриманні автомобільних доріг тощо», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Джин-Гю Хам запевнив, що угода не тільки стане продовженням співпраці у майбутньому, а й цінним фундаментом для наступного рівня розвитку інфраструктури Миколаївської області.

Читайте також: Західні партнери переорієнтовують допомогу на відновлення Миколаєва

«Корея має довгу історію відновлення після війни. Наша країна не просто змогла подолати наслідки, а й досягти швидких темпів економічного розвитку. Наша корпорація володіє технологіями у будівництві та обслуговуванні автомагістралей й и віримо, що цей досвід може бути використаним, зокрема, й для швидкої реконструкції та модернізації інфраструктури вашого регіону», – сказав гендиректор Korea Expressway Corporation.

Зі свого боку Кім подякував за можливість такого співробітництва та висловив надію, що корейські партнери допоможуть Україні у післявоєнній відбудові.

«Внаслідок агресії Росії на Миколаївщині пошкоджено щонайменше 600 км доріг та було знищено 20 мостів, за останній рік відбудували вже 19, з них близько половини відновлено коштом іноземних партнерів. Тому нам потрібна допомога, і ваш досвід буде надзвичайно цінним для Миколаївської області», – зазначив начальник ОВА.

Крім того, Кім наголосив, що відбудова інфраструктури та доріг є сильним рушієм відновлення економіки, оскільки через Миколаївщину проходять важливі економічні та транспортні зв'язки.

Як повідомлялося, Миколаївська область отримує будівельну техніку у межах співпраці з Республікою Корея.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-