На Київщині до кінця року планують збільшити кількість відбудованих обʼєктів до 18 тисяч

На Київщині до кінця року планують збільшити кількість відбудованих обʼєктів до 18 тисяч

Укрінформ
У Київській області до кінця року планують збільшити до 18 тисяч кількість відбудованих обʼєктів, зруйнованих або пошкоджених унаслідок повномасштабного вторгнення російських загарбників.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Київська обласна військова адміністрація з посиланням на виступ начальника ОВА Руслана Кравченка під час брифінгу за підсумками розширеного засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

За словами Кравченка, основною темою розширеного засідання, в якому взяли участь представники всіх районів і територіальних громад області, була відбудова Київщини. Зокрема обговорювали відбудову Ірпеня, Мощуна, Андріївки, Шевченкового, Мархалівки, а також гуманітарне розмінування в Кухарях.

Також громади мали можливість напряму звернутися до представників центральних органів влади й отримати компетентні та вичерпні відповіді.

Читайте також: З Фонду відновлення на відбудову інфраструктури вже виділили ₴62 мільярди - Шмигаль

Очільник ОВА підкреслив, що відновлення відбувається за кошти UNITED24, Фонду ліквідації наслідків збройної агресії, обласного та місцевих бюджетів, урядових програм. Також долучаються міжнародні партнери: МОМ, УВКБ ООН, GEM, ПРООН та інші.

Як повідомляв Укрінформ, у Київській області ще15 тисяч зруйнованих або пошкоджених об’єктів потребують відновлення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-