На Київщині потребують відновлення 15 тисяч об'єктів

На Київщині потребують відновлення 15 тисяч об'єктів

Укрінформ
У Київській області ще 15 тисяч зруйнованих або пошкоджених об’єктів потребують відновлення.

Про це у Фейсбуці повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, передає Укрінформ.

“Відбудова триває безперервно. Ще близько 15 тисяч об'єктів маємо відновити. Наразі в області реалізовуємо низку програм”, - зазначив Кравченко.

Він підкреслив, що для відбудови залучаються всі можливі ресурси - кошти UNITED24, Фонду ліквідації наслідків збройної агресії, обласного та місцевих бюджетів, урядових програм.

Кравченко подякував усім нашим міжнародним партнерам, які активно долучаються до відбудови: МОМ, УВКБ ООН, GEM, ПРООН тощо.

Читайте також: Буча скористається досвідом Хіросіми при відбудові

Очільник ОВА зазначив, що узяв участь у розширеному засіданні Президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України щодо відбудови Київщини.

Він повідомив, що під час засідання Президії обговорили комплексну відбудову Ірпеня, Мощуна, Андріївки, Шевченкового, Мархалівки, торкнулися нормативного регулювання питань відновлення, прискорення розмінування тощо, почули відповіді на чимало важливих питань, які турбують мешканців області.

Читайте також: Зростання ВВП та відбудова України: Шмигаль зустрівся зі спецпредставницею США

Як повідомляв Укрінформ, на Київщині внаслідок російської агресії зруйновано понад 28 тисяч об’єктів, з них вже відновили понад 13 тисяч об'єктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-