Єрмак зустрівся з главою Офісу з нацбезпеки при президентові Кореї - говорили про відбудову України

Єрмак зустрівся з главою Офісу з нацбезпеки при президентові Кореї - говорили про відбудову України

Укрінформ
Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак зустрівся з директором Офісу з національної безпеки при Президентові Республіки Корея Чо Те Йонгом.

Про це повідомляється на сайті Президента,передає Укрінформ.

"За дорученням Глави держави керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів розмову з директором Офісу з національної безпеки при Президентові Республіки Корея Чо Те Йонгом. Андрій Єрмак подякував корейській стороні за нещодавно анонсовану додаткову фінансову допомогу Україні. У цьому контексті співрозмовники наголосили на обопільній зацікавленості в поглибленні двосторонньої співпраці у сфері відбудови України та залученні корейських інвестицій", - йдеться у повідомленні.

Керівник Офісу Президента розповів про перебіг підготовки до чергової зустрічі радників з національної безпеки лідерів держав щодо реалізації Української формули миру та подякував за участь Кореї у кількох робочих групах щодо імплементації окремих пунктів Формули миру.

«Ми маємо створити додану вартість, включно з прогресом у діяльності робочих груп щодо кожного з пунктів Української формули миру та модальностями проведення Глобального саміту миру», – наголосив Єрмак.

Сторони також узгодили позиції та спільні дії в контексті найближчих міжнародних заходів, зокрема в межах проведення сесії Генеральної Асамблеї ООН.

Читайте також: Уряд Південної Кореї підтримає вітчизняні компанії у відбудові України

Як повідомляв Укрінформ, Південна Корея братиме участь у робочій групі з імплементації положень Формули миру, запропонованої Президентом України Володимиром Зеленським.

Рішення було прийнято за підсумками участі радника президента Південної Кореї з нацбезпеки Чо Те Йона в консультаціях у Саудівській Аравії, в яких більшість представників 45 країн висловили прихильність припиненню війни та швидкому відновленню миру в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-