До «Армії відновлення» залучили вже 30,6 тисячі українців

До «Армії відновлення» залучили вже 30,6 тисячі українців

Укрінформ
Державна служба зайнятості України станом на 26 червня 2023 року видала 30636 направлень на виконання суспільно корисних робіт за проєктом "Армія відновлення".

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна служба зайнятості в Телеграмі.

"Армія відновлення": понад 30,6 тисячі направлень на роботу було видано громадянам, починаючи з 1 жовтня минулого року. До суспільно корисних робіт залучені українці з 18 областей. Профінансовано 200 млн грн на виконання таких робіт", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, у Полтавській області направлення на роботу отримали 5 449 громадянина, у Харківській - 5 209, у Донецькій - 3 599, у Київській - 3 394, у Чернігівській – 3 356.

Залучені громадяни виконують роботи із надання допомоги постраждалим внаслідок бойових дій, будівництва захисних споруд, плетіння маскувальних сіток, розвантаження та фасування гуманітарної допомоги, подолання наслідків паводків тощо.

Читайте також: На лондонській конференції залучили близько $60 мільярдів на відновлення України - Шмигаль

Як повідомлялося, проєкт "Армія відновлення" був запроваджений урядом восени 2022 року з метою залучення людей, які тимчасово втратили роботу, до відбудови країни через виконання ними суспільно корисних робіт. Оплата такої праці не може бути нижчою за мінімальну зарплату - 6 700 грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-