Україна презентує в Лондоні нову методологію відбору проєктів відновлення

Україна презентує в Лондоні нову методологію відбору проєктів відновлення

Укрінформ
Україна презентує на Ukraine Recovery Conference (URC) у Лондоні нову методологію, яка забезпечить прозорі та зрозумілі правила відбору проєктів відновлення, а також визначить пріоритет їх реалізації.

Про це в інтерв’ю Укрінформуповідомила заступниця міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Олександра Азархіна.

«Спільно з партнерами ми працюємо над методологією, яка забезпечить прозорі та зрозумілі правила відбору проєктів, а також визначить пріоритет їх реалізації. Вже розроблено основу документа. Презентуємо його на Конференції Ukraine Recovery Conference (URC) у Лондоні. Зараз користуємося методикою, яку розробили спільно з Коаліцією громадських організацій RISE Ukraine», - зазначила заступниця міністра.

Азархіна додала, що пізніше Україна перейде на методологію, розроблену з іноземними партнерами за участі українських державних інституцій та громадянського суспільства. Вона повністю буде інтегрована в цифрову екосистему управління відбудовою DREAM.

Читайте також: E-система для відбудови України DREAM отримала головний приз на саміті у Копенгагені

Як повідомлялось, в Україні запускають державну електронну екосистему DREAM (Digital Restoration Ecosystem for Accountable Management), яка забезпечить єдиний цифровий маршрут для всіх проєктів відбудови: від фіксації збитків - до здачі готових об’єктів в експлуатацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-