На Чернігівщині відкрили рух відремонтованим мостом

На Чернігівщині відкрили рух відремонтованим мостом

Відео
Укрінформ
Відкрито рух обома сторонами капітально відремонтованого мосту на дорозі Київ - Чернігів - Нові Яриловичі.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«9 червня відкрито рух обома сторонами капітально відремонтованого мосту на дорозі М-01 Київ - Чернігів - Нові Яриловичі. Тепер для проїзду відкриті всі чотири смуги — це розвантажить транспортні потоки навколо Чернігова», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Відновлення Каховської ГЕС та супутні роботи коштуватимуть орієнтовно €2 мільярди – Шмигаль

За словами віцепрем’єр-міністра з відновлення України — міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Олександра Кубракова, відбудова мосту була проведена у стислі терміни. Капітальний ремонт розпочався наприкінці минулого року. Були демонтовані пошкоджені конструкції, встановлені нові опори, укладено асфальтобетонне покриття, відремонтовані підходи до мосту.

Цей міст став п’ятим відновленим шляхопроводом на Чернігівщині. Загалом же міністерство разом із Агентством відновлення відбудували 41 міст торік і п'ять шляхопроводів уже цьогоріч. Наразі в роботі ще 25 мостів у Київській, Житомирській, Харківській, Херсонській та Миколаївській областях, які планується завершити до кінця року.

Читайте також: Україна презентувала Банку розвитку Ради Європи першочергові плани відбудови

Як повідомлялося, міст на дорозі Київ - Чернігів - Нові Яриловичі був зруйнований на початку 2022 року. Після деокупації Чернігівської області рух мостом був відновлений однією стороною.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-