Нічна атака на Одещину: серед потерпілих - четверо дітей

Нічна атака на Одещину: серед потерпілих - четверо дітей

Укрінформ
В Одеській області четверо дітей постраждали внаслідок нічної атаки російських військ, загальна ж кількість потерпілих перевищує 30, троє людей загинули.

Про це повідомила обласна поліція, передає Укрінформ.

Зокрема, за даними правоохоронців, в одному зі спальних районів Одеси внаслідок обстрілу троє людей загинуло, ще 25, серед яких дві дитини, дістали поранення.

У Білгород-Дністровському районі внаслідок влучання ракети та падіння уламків збитих ракет постраждало шестеро людей, зокрема двоє неповнолітніх.

Повідомляється, що в Одесі внаслідок атаки дронів пошкоджено кілька багатоповерхових житлових будинків, школу, дитячий садок, торговельні об'єкти та припарковані біля будинків автомобілі. За попередньою інформацією, уламки безпілотного літального апарата спричинили пожежу в одній із квартир. Мешканців постраждалих будинків евакуювали у безпечне місце.

Наслідки нічного обстрілу Одещини / Фото: Ніна Ляшонок, Укрінформ

У Білгород-Дністровському районі внаслідок обстрілу пошкоджено 22 приватні житлові будинки.

Наразі триває ліквідація наслідків обстрілів, розбирання завалів. На місцях працюють слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції.

Відомості про злочинні дії окупантів внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Постраждалим від ракетної атаки на Одещині відремонтують житло або нададуть нове

Раніше керівник Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюкповідомила про трьох загиблих і 26 поранених на Одещині внаслідок нічного обстрілу, серед них - двоє дітей і вагітна жінка.

У ніч проти 10 червня у небі над Одесою Сили оборони знищили 8 ворожих дронів-камікадзе і дві ракети, в області одна ракета влучила в узбережжя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-