Нічна атака по Одещині: кількість поранених зросла до 26

Нічна атака по Одещині: кількість поранених зросла до 26

Фото, відео
Укрінформ
Вночі на Одещині внаслідок обстрілу дронами «Шахед» та ракетами три людини загинули та 26 отримали поранення, серед них дві дитини та вагітна жінка.

Про це повідомила керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону «Єдині новини», передає Укрінформ.

"Вісім "Шахедів", які були спрямовані на Одещину, було знищено, всі. Внаслідок падіння уламків в одній із квартир спалахнула пожежа і 3 людини загинули", - поінформувала вона.

Гуменюк додала, що наразі відомо про 26 людей, які отримали травмування та пошкодження внаслідок вибухової хвилі. Серед них, за її словами, двоє дітей і вагітна жінка.

Відео: Телемарафон "Єдині новини"

Водночас керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня повідомила, що по узбережжю Одещини був також завданий ракетний удар.

Читайте також: Війська РФ атакували Полтавщину балістичними і крилатими ракетами

«Дві ракети було знищено, а одна влучила в узбережжя, внаслідок розльоту уламків і вибухової хвилі пошкоджено житлові будинки. Також три людини отримали поранення», - сказала вона.

Наслідки нічного обстрілу Одещини / Фото: Ніна Ляшонок, Укрінформ

Гуменюк закликала не нехтувати сигналами повітряної тривоги і навіть під час роботи протиповітряної оборони переходити в укриття, адже наслідки повітряного бою також можуть бути руйнівними.

Як повідомляв Укрінформ, у небі над Одесою вночі 10 червня Сили оборони знищили 8 ворожих дронів-камікадзе і дві російські ракети.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-