Уряд передав Мінвідновленню понад 47 мільйонів на програму енергоефективності

Уряд передав Мінвідновленню понад 47 мільйонів на програму енергоефективності

Укрінформ
Кабінет Міністрів ухвалив рішення про передачу понад 47 млн гривень Міністерству розвитку громад, територій та інфраструктури з бюджетних призначень, передбачених у 2023 році для Міністерства енергетики.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Телеграмі постійний представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

«Передано бюджетні призначення, передбачені у 2023 році Міністерству енергетики у загальному фонді державного бюджету <...> у сумі 47 млн 845 тис. гривень Міністерству розвитку громад, територій та інфраструктури для Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження на нову бюджетну програму», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: В Україні створять спецфонд для проєктів енергоефективності - Президент підписав закон

Зазначається, що рішення прийнято з метою забезпечення формування та реалізації державної політики у сфері ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів, альтернативних видів рідкого та твердого палива, енергозбереження та енергоефективності.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів 14 лютого передав Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження від Міністерства енергетики у підпорядкування Міністерству розвитку громад, територій та інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-