Дорожники відновили пряме сполучення з двома громадами на сході Харківщини

Дорожники відновили пряме сполучення з двома громадами на сході Харківщини

Фото
Укрінформ
Дорожники відновили міст на дорозі Т-21-11 Чугуїв – Печеніги – Великий Бурлук, який полегшує роботу гуманітарних коридорів у східній частині Харківської області.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури у Фейсбуці.

«Селища Великий Бурлук та Печеніги знаходяться неподалік кордону з державою-агресором. На початку 2022 року вони потрапили під тимчасову окупацію. Навіть після звільнення громади регулярно страждають від обстрілів. Налагодження якісного сполучення з ними – пріоритет Агентства, адже до людей мають швидко діставатися рятувальники, лікарі, ремонтні бригади та гуманітарні конвої», - йдеться в повідомлені.

В Агентстві нагадали, що міст було зруйновано 26 лютого 2022 року. Після деокупації було влаштовано тимчасову переправу, яка могла обслуговувати транспортні засоби вагою до 10 т. Тож вантажному транспорту доводилося використовувати багатокілометровий об’їзд. На сьогодні рух мостом відновлено.

Читайте також: Дорожники відновили пряме сполучення Львів - Трускавець - Східниця

Як повідомлялось, Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури відновило пряме сполучення Львів - Трускавець - Східниця, встановивши тимчасовий міст на автошляху Т-14-02 у Львівській області.

Фото: Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-