Дорожники відновили пряме сполучення Львів - Трускавець - Східниця

Дорожники відновили пряме сполучення Львів - Трускавець - Східниця

Фото
Укрінформ
Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури відновило пряме сполучення Львів - Трускавець - Східниця, встановивши тимчасовий міст на автошляху Т-14-02 у Львівській області.

Про це повідомляє Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Переправу через річку Солониця – поблизу села Раневичі – вдалося відновити за сприяння Адміністрації державних матеріальних резервів Чеської Республіки. Тимчасовий міст вона надала як гуманітарну допомогу. Через міст налагоджений реверсний рух, який регулюють світлофори з обох боків. Проїзд дозволено і легковому, і вантажному транспорту», - йдеться в повідомленні.

У міністерстві переконані, що відновлення тимчасового мосту дозволить водіям дозволить якісніше скорегувати свій маршрут, розвантажить від транспорту вулиці міста Дрогобич, а також покращить шлях до бальнеологічних курортів Трускавець та Східниця.

Читайте також: На Чернігівщині відновили 31 міст із 36 зруйнованих або пошкоджених

Як повідомлялось, Чехія – лідер неформального клубу підтримки українських доріг. Держава першою надіслала тимчасові металеві мости для відновлення сполучення у постраждалих регіонах. Упродовж 2022 року Чехія подарувала Україні більше 10 переправ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-