План швидкого відновлення на цей рік має п'ять пріоритетів - Шмигаль

План швидкого відновлення на цей рік має п'ять пріоритетів - Шмигаль

Відео
Укрінформ
План швидкого відновлення України на цей рік має п'ять пріоритетів.

Про це Прем'єр-міністр Денис Шмигаль сказав на засіданні уряду, передає Укрінформ. 

«План швидкого відновлення на цей рік має п'ять пріоритетів. Насправді ж це сотні різних проєктів, сотні міст та селищ, де відновлення відбуватиметься одночасно. Один з основних принципів – це build back better, тобто “відбудувати краще, ніж було”», - сказав Шмигаль.

Відео: Офіційний телеграм-канал Прем‘єр-міністра України

За його словами, цьогоріч перед державою стоять два головних завдання: зробити все для перемоги та почати відновлення вже зараз, не чекаючи завершення війни.

«Ми визначили головні проєкти та галузі швидкої відбудови. Мобілізуємо ресурси. Залучаємо міжнародних партнерів. Зокрема, сьогодні ЄС перерахував Україні черговий транш макрофінансової допомоги розміром 1,5 млрд євро», - зазначив глава уряду.

Читайте також: Уряд підтримав рішення для реалізації проєктів відновлення на Київщині та Миколаївщині - Шмигаль

Шмигаль також підкреслив, що вже створено необхідну інфраструктуру та визначено відповідальні команди. «Для нас важливо, аби українці вже цього року побачили, що відбудова – це реальність. Це дає надію і віру в краще майбутнє», - додав він.

Як повідомляв Укрінформ, раніше глава уряду наголошував на тому, що відбудова України є найамбітнішим проєктом ХХІ століття, який відкриває великі можливості та перспективи для бізнесу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-