UkraineInvest проведе онлайн-форум у галузі логістики

UkraineInvest проведе онлайн-форум у галузі логістики

Укрінформ
У п’ятницю, 21 квітня, Урядовий офіс із залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest проведе інвестиційний онлайн-форум "FIT for Ukraine" у галузі логістики.

Як повідомили в UkraineInvest, мета заходу - промоція інвестиційних потреб логістичної галузі та презентація актуальної аналітичної інформації та інвестпроєктів, які вже втілюються в Україні. 

Учасники форуму зосередять увагу на ролі приватного сектору у відбудові логістичної інфраструктури, що є важливою передумовою для залучення в країну інвестицій та новітніх технологій.

“Загальна сума прямих збитків, завданих українській інфраструктурі і логістиці внаслідок повномасштабного російського вторгнення, зросла майже до 144 млрд дол.<...> Проте Україна поступово відновлює логістичні операції, займається реконструкцією згідно з найкращими міжнародними стандартами. Всі, хто бажає інвестувати в нашу країну та взяти участь у відбудові її логістичного сектору, під час онлайн-форуму отримають найактуальніші аналітичні дані, інформацію про доступні інвестиційні стимули”, - наголосили в UkraineInvest.

Читайте також: В Україні зруйновані та пошкоджені понад 153 тисячі житлових об'єктів - UkraineInvest

Участь у форумі візьмуть, зокрема, виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цівкач, голова Фонду державного майна України Рустем Умєров, керівник проєкту Індустріальний парк "Мостиський сухий порт” Віктор Довгань, керівник діяльності Міжнародної фінансової корпорації (IFC) в Україні Олена Волошина, Андрій Длігач із Групи EVA/VARUS та керівник проєкту Індустріального парку М10, Dragon Capital, Михайло Сакун.

Захід відбудеться в онлайн-форматі українською та англійською мовами. Під час трансляції буде забезпечено синхронний переклад. Початок о 16.00. Акредитація ЗМІ за посиланням

Як повідомлялося, наприкінці березня UkraineInvest провів онлайн-форум “FIT for Ukraine: Construction Materials”, присвячений поточним та післявоєнним потребам України в будівельних матеріалах. За даними Конфедерації будівельників України, для відбудови лише зруйнованого війною житлового фонду буде потрібно не менше 3,9 млн кв. метрів скла, 5,7 млн кубометрів (11,9 млн т) бетону, 39,3 млн кубометрів (або 14 млрд штук) цегли, 45 млн кв. метрів черепиці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-