На Херсонщину почала надходити спецтехніка від Японії

На Херсонщину почала надходити спецтехніка від Японії

Відео
Укрінформ
На Херсонщину прибули перші шість одиниць спецтехніки у межах проєкту екстреного відновлення та реконструкції, що реалізується Японським агентством міжнародного співробітництва (JICA), за сприяння Міністерства розвитку громад та територій України. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Херсонська ОВА

«Два екскаватори, один гідромолот, два колісні навантажувачі, два екскаваторні навантажувачі, трі самоскиди, один бульдозер та три автоцистерни. Саме таку допомогу наша область отримає у рамках проєкту екстреного відновлення та реконструкції, що реалізується Японським агентством міжнародного співробітництва (JICA), за сприяння Міністерства розвитку громад та територій України», - йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що перші шість одиниць спецтехніки – вже на Херсонщині, інша має надійти до області протягом року.

Відео: Херсонська ОВА

Читайте також: Японія передала техніку для здійснення обробки будівельних відходів в Ірпені

Спецтехніку 12 квітня отримала Херсонська обласна комунальна аварійно-рятувальна служба, фахівці котрої займаються ліквідацією наслідків російських обстрілів. Як інформують в ОВА, техніка необхідна для виконання аварійно-відновлювальних робіт, розбору завалів, відновлення водопостачання та водовідведення. 

В ОВА висловлюють вдячність народу Японії за підтримку у відновленні Херсонщини. 

Як повідомляв Укрінформ, ЗСУ визволили правобережну частину Херсонської області, зокрема і місто Херсон. Частина області, розташована на лівому березі Дніпра, тимчасово захоплена російськими військами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-