Проєкт будівництва фабрик-кухонь масштабують Україною – Зеленський

Проєкт будівництва фабрик-кухонь масштабують Україною – Зеленський

Укрінформ
У Бучі розпочалося будівництво фабрики-кухні, що стане частиною реформи шкільного харчування в Україні, і цей проєкт буде масштабований на інші регіони нашої держави, зокрема на Харківську область.

Про це у своєму зверненні заявив Президент Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

Він розповів, що мав у вівторок дуже цікаву, змістовну зустріч з американським бізнесменом і благодійником Говардом Баффетом, який давно і щедро допомагає Україні та нашим людям.

«Багато проєктів реалізуються за його підтримки. Наприклад, у Бучі почалося будівництво фабрики-кухні, що стане частиною реформи шкільного харчування в Україні й буде забезпечувати діточок у трьох громадах Київської області. Цей проєкт буде масштабований також на інші регіони, зокрема на Харківщину», - сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський обговорив із Говардом Баффетом допомогу Україні

За його словами, коли людина так допомагає і коли особисто дбає про підтримку – а це загалом проєкти на сотні мільйонів доларів, – то вона дуже добре бачить, як важливо кожному бути на шляху до перемоги, бути активним і як важливо всім стати хоч у чомусь героєм, щоб перемогли ми всі.

Президент подякував Баффету за підтримку і всім нашим партнерам у світі, хто не збавляє активності в допомозі.

«Дякую усім українцям і українкам, хто розуміє, що маємо пройти цей шлях разом – до перемоги, і у справжній єдності, підтримуючи одне одного та державу. Слава всім нашим воїнам! Слава нашому міцному народу! Слава Україні», - заявив Глава Української держави.

Читайте також: У Бородянці завершили проєктування нового відділення поліції

Як повідомлялося, Президент України Володимир Зеленський обговорив разом з американським бізнесменом і філантропом Говардом Баффетом обговорили допомогу нашій державі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-