У Польщі підписали документ про відбудову України - Зеленський

У Польщі підписали документ про відбудову України - Зеленський

Фото, відео
Укрінформ
Україна та Польща підписали окремий документ про відбудову.

Про це Президент України Володимир Зеленський заявив під час спільного брифінгу з Прем’єр-міністром Польщі Матеушем Моравецьким, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми зацікавлені у максимальному залученні польського бізнесу в Україну. Я хочу зазначити для потенційних інвесторів: ми працюємо над мінімізацією воєнних ризиків", - сказав Президент.

Він зазначив, що Україна і Польща підписали окремий документ про відбудову нашої держави, і висловив упевненість, що відновлення України допоможе як розвитку польського бізнесу, так і загалом розвитку двох країн.

Читайте також: Не можна дати кремлю розсварити Україну та Польщу – Моравецький

"Важливо, щоб економічне зростання, над яким ми разом працюємо, давало конкретне збільшення робочих місць у двох країнах. Ми дуже в цьому зацікавлені. Це дасть нам з Польщею ще й позитивний соціальний результат", - підкреслив Зеленський.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський разом з дружиною 5 квітня перебуває з офіційним візитом у Польщі.

Нинішній візит є першим офіційним візитом Президента України до Польщі після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Зеленський і Дуда двічі – у грудні минулого року і лютому цього року – зустрічалися у Жешуві під час повернення Президента України транзитом через Польщу до України після візитів глави держави до США та країн Європи. Однак, ці зустрічі не мали статусу візитів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-