Британець Бер Гріллз став амбасадором United24 і просуватиме напрямок відбудови України

Британець Бер Гріллз став амбасадором United24 і просуватиме напрямок відбудови України

Укрінформ
Відомий мандрівник Бер Гріллз став першим британським амбасадором платформи United24 й опікуватиметься просуванням напряму відбудови України.

Про це повідомив Президент Володимир Зеленський у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Знаменитий британський мандрівник Бер Гріллз став першим британським амбасадором United24 і просуватиме напрям "Відбудова України", - зазначив глава держави.

За його словами, Бер Гріллз підтримує Україну від перших днів повномасштабної війни, а його освітня компанія BecomingX разом з Amazon та Accenture розробляє навчальну платформу BecomingX Ukraine для українців.

"Через рік протистояння російському вторгненню підтримка таких людей, як Бер Гріллз, є дуже важливою. Разом з іншими послами United24 він поширюватиме правду про війну та єднатиме світ для допомоги Україні", - підкреслив Зеленський.

Читайте також: Платформа United24 зібрала вже понад $300 мільйонів - Президент

Як повідомлялося, у грудні 2022 року британський мандрівник, телеведучий та письменник Едвард Майкл "Бер" Гріллз, відомий завдяки передачі "Вижити за будь-які ціну", відвідав Україну.

На цей час до фандрейзингової платформи United24, створеної у травні минулого року, долучилися люди зі 110 країн світу, а загальна сума благодійних внесків перевищила 300 мільйонів доларів.

Серед амбасадорів United24 – співачка й акторка Барбра Стрейзанд, актор Марк Гемілл, гурт Imagine Dragons, артдиректор Balenciaga Демна, американський актор Лієв Шрайбер, режисер Мішель Азанавічус, астронавт Скотт Келлі, історик Тімоті Снайдер, кантрі-співак Бред Пейслі, видатні українські спортсмени Еліна Світоліна, Андрій Шевченко та Олександр Усик, канадська акторка, режисер і продюсер Кетрін Винник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-