На Київщині відновили понад 11 тисяч пошкоджених об’єктів

На Київщині відновили понад 11 тисяч пошкоджених об’єктів

Укрінформ
У Київській області вже відновлено понад 11 тисяч об’єктів, пошкоджених внаслідок повномасштабного російського вторгнення.

Як передає Укрінформ, про це Київська обласна військова адміністрація повідомляє у Телеграмі.

Зазначається, що повністю відновили понад 7 тисяч, частково - більш ніж 4 тисячі об’єктів.

Найбільше відновлено об’єктів житлової інфраструктури. «Протягом всього часу вже відновили близько 9 700 багатоповерхових та приватних житлових будинків - більш ніж 5 900 повністю та майже 3 800 частково із забезпеченням життєдіяльності об’єктів», - йдеться у повідомленні.

Заступник голови КОВА Микола Бойко заявив, що відновлення пошкоджених війною об’єктів на Київщині розпочалося з перших днів звільнення області від російських загарбників.

Читайте також: Агентство відновлення планує створити цифровий моніторинг проєктів

«За цей період найбільше робіт проведено у Макарівській, Іванківській, Великодимерській, Бучанській, Ірпінській та Гостомельській громадах. Варто зазначити, що саме ці громади й зазнали найбільших руйнувань через російську військову агресію. Спільно з владою на місцях, закордонними партнерами працюємо над відновленням 24/7. Ця робота буде тривати, допоки всі мешканці не повернуться до своїх домівок», - зазначив Бойко.

Як повідомляв Укрінформ, минулого року в Київській області відновили 10,7 тисячі з 27 тисяч зруйнованих або пошкоджених об’єктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-