Заступник глави МЗС обговорив із чеською делегацією відбудову Дніпропетровщини

Заступник глави МЗС обговорив із чеською делегацією відбудову Дніпропетровщини

Фото
Укрінформ
Заступник міністра закордонних справ Євген Перебийніс обговорив із делегацією Чехії на чолі з Урядовим уповноваженим з питань відновлення України Томашем Копечним перспективи в контексті патронату Чехії над відбудовою Дніпропетровської області.

Про це йдеться у повідомленні МЗС України, передає Укрінформ.

Відповідно до нього, Перебийніс висловив вдячність за військову, фінансову та гуманітарну допомогу, яка надається Чехією Україні, зокрема в рамках відповідної урядової програми на 2023-25 роки, прийнятої у жовтні минулого року.

«Сторони обговорили реалізацію низки конкретних проєктів, у тому числі перспективи взаємодії двох сторін в контексті патронату Чехії над відбудовою Дніпропетровської області», - підкреслює МЗС.

Відомство поінформувало, що відбувся обмін думками з низки актуальних питань двосторонніх відносин, в тому числі розвитку українсько-чеського політичного діалогу, взаємодії сторін в реалізації курсу України на інтеграцію до ЄС.

Читайте також: Конференція з відбудови України пройде 26 квітня в Італії

Як повідомляв Укрінформ, 12 березня Президент Володимир Зеленський привітав Петра Павела з офіційним вступом на посаду Президента Чехії і поінформував його про ситуацію на фронті та безпекові потреби України.

Фото: mfa.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-