Таврійський напрямок: втрати ворога за добу - понад три роти і 57 одиниць техніки

Таврійський напрямок: втрати ворога за добу - понад три роти і 57 одиниць техніки

Укрінформ
На Таврійському напрямку російські війська перебувають в обороні, їхні втрати вбитими та пораненими за добу становлять понад три роти.

Як передає Укрінформ, про це командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" генерал Олександр Тарнавський повідомив у Телеграмі

"Сили оборони працюють та систематично знищують ворога на Таврійському напрямку. Робота наших воїнів дуже успішна. Ворог перебуває в обороні і намагається зупинити наші сили", — зазначив генерал. 

За його даними, підрозділи ракетних військ й артилерії Сил оборони таврійського напрямку протягом доби виконали 1522 вогневі завдання. Ідеться про контрбатарейну боротьбу і роботу по виявлених раніше планових цілях.

Читайте також: ЗСУ знищили вже 212 760 російських загарбників

Українськими захисниками знищені та пошкоджені 57 одиниць військової техніки росіян, зокрема 12 танків, п'ять бойових машин піхоти, три бойові бронемашини, два багатоцільові тягачі (МТЛБ), бронетранспортер, гаубиця 2С19 "Мста-С", самохідні артилерійські установки 2С3 "Акація" і 2С1 "Гвоздика", станція радіоелектронної боротьби "Поле-21", радіолокаційна станція "Зоопарк", зенітно-ракетні комплекси "БУК-М2" і "Стріла-10”, безпілотники Supercam, Zala і "Орлан - 10", дві реактивні системи залпового вогню "Град", зенітно-ракетний комплекс "Стріла-10”.

Також Силами оборони знищені п'ять складів з боєприпасами ворога.

Як повідомляв Укрінформ, cекретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що Україна ще не розпочала запланованого контрнаступу. Просування українських військових у деяких місцях росіяни помилково cприйняли за початок великої операції.

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-