У Баку відбувся святковий захід для українських дітей

У Баку відбувся святковий захід для українських дітей

Фото
Укрінформ
У Міжнародний день захисту дітей в Баку відбувся захід для українських дітей, які знайшли прихисток в Азербайджані після початку повномасштабного російського вторгнення російської в Україну.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив Посол України в Азербайджані Владислав Каневський. 

Він зауважив, що головною метою заходу було відволікти українських дітлахів від жахів війни, подарувати їм посмішку та впевненість у вільне та мирне майбутнє.

«Українські дітлахи мали змогу скуштувати традиційні азербайджанські страви, насолодитися виступами відомих азербайджанських артистів, а також поспілкуватися один з одним у дружній позитивній атмосфері», – написав Владислав Каневський.

Пан посол висловив слова щирої вдячності за організацію заходу Міжнародному фонду азербайджанців світу та особисто Hikmat Javad, а також за надане сприяння у проведенні заходу Українському центру в Баку й Українській громаді ім. І. Франка, Сумгаїт.

Нагадаємо, у лютому в Баку відкрилася Українська суботня школа – освітній простір «Мрія», де українські діти віком 5-9 років почали вивчати українську мову, історію та культуру. 

Фото: Vladyslav Kanevskyi / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-