Help to Ukraine залучить до телемедичних проєктів лікарні ще чотирьох областей

Help to Ukraine залучить до телемедичних проєктів лікарні ще чотирьох областей

Укрінформ
Громадська організація Help to Ukraine планує розширити перелік телемедичного обладнання для медзакладів ще чотирьох областей України.

Як повідомляє Міністерство охорони здоров'я, про це йшлося під час зустрічі делегації громадської організації Help to Ukraine з представниками МОЗ України, передає Укрінформ.

"Представники Help to Ukraine планують залучити до роботи в телемедичних проєктах медичні заклади чотирьох областей, що найбільше постраждали внаслідок війни, і довести загальну кількість роботів до 200", - йдеться у повідомленні.

Як наголосили в МОЗ, телемедицина розглядається як потужний інструмент підвищення якості та доступності медичної допомоги для громадян, особливо в умовах військової агресії та в тих регіонах, де зруйнована медична інфраструктура і бракує медичних працівників.

Читайте також: В Україні з травня діятиме цифровізована система реабілітації

Розгортання та технічна підтримка використання медичними закладами України телемедичної платформи HomeDoctor здійснюється за підтримки Проєкту USAID «Сталий розвиток національних систем охорони здоров’я».

Як повідомлялося, раніше шість телемедичних планшетів як гуманітарну допомогу отримала Балаклійська клінічна багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування, що працює в деокупованій Балаклії Харківської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-