Платформа United24 зібрала вже понад $287 мільйонів

Платформа United24 зібрала вже понад $287 мільйонів

Укрінформ
До платформи United24 за майже 10 місяців роботи долучилися люди зі 110 країн світу, а загальна сума благодійних внесків перетнула позначку 287 мільйонів доларів США.

Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації у Телеграмі, передає Укрінформ,

«Люди із понад 110 країн світу задонатили через державну фандрейзингову платформу United24. За майже 10 місяців роботи UNITED24 зібрали понад 287 млн доларів завдяки проєктам: Армія дронів, Флот морських дронів, Ловець шахедів, Азовсталь. Символ незламності, Міць. Українська кам’яна», - йдеться в повідомленні.

У міністерстві додали, що амбасадорами платформи вже стали десятки українських та світових лідерів, які підтримують нас та допомагають збирати кошти на підтримку України.

Читайте також: «Артемсіль» допоможе сформувати флотилію дронів-камікадзе

Як повідомлялось, 5 травня 2022 року Володимир Зеленський оголосив, що Україна запускає глобальну ініціативу United24. Перша її складова – онлайн-платформа для збирання коштів на підтримку України. Невдовзі до неї приєднаються інші проєкти та програми.

Профільні міністерства та сили оборони завдяки пожертвам закуповують необхідне обладнання для медиків, рятувальників, захисників і захисниць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-