До United24 долучилися люди зі 110 країн - сума внесків перевищила $274 мільйона

До United24 долучилися люди зі 110 країн - сума внесків перевищила $274 мільйона

Ексклюзив
Укрінформ
З моменту запуску платформи United24 до неї долучилися люди зі 110 країн, а загальна сума благодійних внесків перетнула позначку в 274 млн доларів.

Про це Укрінформу повідомили в Міністерстві цифрової трансформації.

«Ключовий проєкт, у який ми віримо і який також змінює хід війни вже зараз, – це фандрейзингова платформа United24. Це фактично «єдине вікно» для пожертв від благодійних організацій, міжнародних партнерів та громадян з метою підтримки України. З травня ми вже зібрали понад 274 млн доларів», - ідеться в повідомленні.

Платформа вже перетворилась на зручний інструмент для підтримки України. Профільні міністерства та сили оборони завдяки пожертвам закуповують необхідне обладнання для медиків, рятувальників, а також українських військових, які боронять нашу державу.

Читайте також: Із початку війни українці та іноземці задонатили майже $1 мільярд– Опендатабот

Її амбасадорами стали зірка футболу Андрій Шевченко, тенісистка Еліна Світоліна, легендарна акторка Барбара Стрейзанд, гурт Imagine Dragons, американський актор і режисер Лієв Шрайбер, астронавт та рекордсмен НАСА – Скотт Келлі.

Як повідомлялось, 5 травня Президент Володимир Зеленський оголосив, що Україна запускає глобальну ініціативу United24. Перша її складова – онлайн-платформа для збору коштів на підтримку України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-