Французький режисер і українська тенісистка опікуватимуться ремонтом двох будинків в Ірпені

Французький режисер і українська тенісистка опікуватимуться ремонтом двох будинків в Ірпені

Фото
Укрінформ
Всесвітньо відома українська тенісистка Еліна Світоліна та оскароносний французький режисер Мішель Хазанавічус взяли під свій патронат відбудову двох будинків в Ірпені Київської області в рамках ініціативи Президента України UNITED24.

Як передає Укрінформ, про це міський голова Ірпеня Олександр Маркушин повідомляє у Фейсбуці.

Світоліна та Хазанавічус взяли під патронат відбудову житлових комплексів «МюнХаузен» та ЖК «Затишний двір».

«Вчора зірки спорту та кіно, а відтепер і амбасадори UNITED24, спеціально приїхали в Ірпінь, щоб на тлі пошкоджених під час бойових дій у місті будинків записати свої звернення до світової спільноти з проханням допомогти сотням ірпінських родин повернутися до своїх осель», - відзначив Маркушин.

Разом із координаторкою проєкту UNITED24 Ярославою Гресь вони вийшли на онлайн-зв’язок із ексфутболістом Андрієм Шевченком та боксером Олександром Усиком, які теж допомагають Ірпеню відродитися. Ті у свою чергу поділилися досвідом, який вони вже отримали у цій надважливій справі.

Французький режисер і українська тенісистка опікуватимуться ремонтом двох будинків в Ірпені / Фото: Олександр Маркушин, Фейсбук

Читайте також: Японія виділяє $170 мільйонів на відновлення інфраструктури України

«Вкотре щиро дякую усім спортсменам, діячам культури, нашим зіркам, які роблять усе від них залежне, аби відбудувати наше зруйноване, але нескорене місто. Також окреме спасибі координаторці проєкту UNITED24 Ярославі Гресь, яка докладає чимало зусиль для успішної реалізації цієї ініціативи», - наголосив Маркушин.

Як повідомляв Укрінформ, французький режисер Мішель Хазанавічус доєднався до команди амбасадорів фандрейзингової платформи United24 зі збору коштів на підтримку України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-