МОЗ отримало від благодійників генератори, медобладнання та ліки

МОЗ отримало від благодійників генератори, медобладнання та ліки

Укрінформ
Міністерство охорони здоров’я України цього тижня отримало від благодійників гуманітарну допомогу, серед якої — генератори, медичне обладнання та ліки.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє МОЗ.

“Міністерство охорони здоров’я продовжує отримувати гуманітарну допомогу від урядів і міністерств різних країн та міжнародних організацій. Цього разу вона надійшла від EU Institutions in Ukraine/Європейських інституцій, представлених в Україні, Урядового агентства стратегічних резервів Польщі, Aarhus Kommune/влади муніципалітету Орхус (Данія), Представництва Червоного Хреста в Німеччині, німецької організацій медичної допомоги Action Medeor, транснаціональної фармацевтичної компанії Novo Nordisk, американської благодійної організації Direct Relief, благодійного фонду “Всеукраїнська фармацевтична палата — єдина європейська сім’я”, — ідеться в повідомленні.

Зокрема, цього тижня через міністерство до України надійшло дев'ять палет генераторів, палета медичного обладнання, палета тактичних рюкзаків та 370 палет лікарських засобів, медичних виробів та засобів індивідуального захисту.

Читайте також: Війська рф пошкодили в Україні понад тисячу медзакладів, 171 зруйнований

“Приємно відзначити, що попри російський наратив про втому союзників України від війни, бачимо, що на її дванадцятому місяці підтримка партнерів аж ніяк не зменшується! Навпаки, вона відповідає на потреби та виклики часу. Велике спасибі!” — заявила заступник міністра охорони здоров’я з питань цифрового розвитку Марія Карчевич.

Як повідомляв Укрінформ, у січні Міністерство охорони здоров'я отримало чергову партію реанімобілів у рамках ініціативи “Рятуємо життя”.

Фото

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-