МОЗ отримало ще 10 реанімобілів у рамках ініціативи «Рятуємо життя»

МОЗ отримало ще 10 реанімобілів у рамках ініціативи «Рятуємо життя»

Фото
Укрінформ
Міністерство охорони здоров'я отримало чергову партію реанімобілів у рамках ініціативи «Рятуємо життя», започаткованої мережею «Епіцентр».

Про це повідомляє пресслужба МОЗ, передає Укрінформ.

"Чергову партію з десяти автомобілів швидкої допомоги передала МОЗ мережа торговельних центрів «Епіцентр». Автівки обладнані дефібриляторами, електрокардіографами, пульсоксиметрами, інфузоматами, глюкометрами, стаціонарними балонами з киснем і портативними апаратами штучної вентиляції легень. Тобто всім необхідним для підтримки життя поранених під час транспортування до лікарні", - йдеться у повідомленні.

МОЗ отримало ще 10 реанімобілів у рамках ініціативи «Рятуємо життя» / Фото: МОЗ

«Швидкі» придбані в межах благодійної ініціативи «Рятуємо життя», що триває в мережі «Епіцентр» від серпня 2022 року. Покупці, партнери та постачальники мережі приєднуються і також роблять донати. Загалом на сьогодні компанія профінансувала та передала 40 реанімобілів для потреб медицини катастроф загальною сумою 107,5 млн грн.

Читайте також: Через UNITED24 на охорону здоров'я залучили вже понад ₴1 мільярд - МОЗ

Нова партія реанімобілів прямує в центри екстреної медичної допомоги Миколаєва, Харкова, Бучі, Рівненщини, Чернігівщини, Закарпаття, Хмельниччини, Прикарпаття.

У МОЗ нагадали, що попередню партію із 10 автомобілів МОЗ отримало у грудні, а 20 — у вересні. Частина з них — 14 — придбані через UNITED24 у межах підтримки ініціативи першої леді Олени Зеленської.

Як повідомлялося, мережа “Епіцентр” розпочала ініціативу “Рятуємо життя”, щоб закупити 55 автомобілів екстреної медичної допомоги та бронемашин для евакуації постраждалих в умовах бойових дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-