Херсон отримав 182 бронежилети для комунальників від Укроборонпрому

Херсон отримав 182 бронежилети для комунальників від Укроборонпрому

Укрінформ
Херсон отримав для комунальників 182 бронежилети від ДК "Укроборонпром".

Про це у Телеграмі повідомляє Херсонська міська рада, передає Укрінформ.

"Через небезпечну ситуацію в Херсоні, що склалася внаслідок постійних російських обстрілів, Херсонська міська військова адміністрація звернулася до одного з підприємств оборонної промисловості у складі ДК "Укроборонпром" з проханням розглянути можливість надання допомоги у вигляді бронежилетів. Львівський оборонний кластер не тільки надав 182 бронежилети, але й організував їхню доставку в місто Херсон", - йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, бронежилети розподілять насамперед серед працівників комунальних підприємств, які забезпечують цілодобове обслуговування та аварійне відновлення критичної інфраструктури в надзвичайно небезпечних умовах.

Читайте також: росіяни обстріляли у Херсоні інтернат і багатоквартирний будинок, є загибла

Засоби захисту також будуть надані співробітникам районних у місті Херсоні рад, старостинських округів, які виїжджають працювати в особливо небезпечні райони, забезпечуючи життєдіяльність громади. А саме, наражаючи себе на смертельну небезпеку, розвозять питну воду, хліб, необхідну гуманітарну допомогу жителям та евакуйовують цивільне населення.

Як повідомлялося, за минулу добу, 15 січня, російські війська 90 разів атакували Херсонщину.

Фото: Херсонська міськрада, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-