Польські благодійники передали українським прикордонникам партію допомоги

Польські благодійники передали українським прикордонникам партію допомоги

Фото, відео
Укрінформ
Українсько-польський фонд «Сила Майбутнього» передав співробітникам Держприкордонслужби близько 5000 індивідуальних аптечок IFAK, зимове взуття та генератор.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

«Благодійна організація «Українсько-польський фонд «Сила Майбутнього» передала охоронцям кордону близько 5000 індивідуальних аптечок IFAK, зимове взуття та генератор», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, аптечки укомплектовані за стандартами НАТО та містять сучасні кровоспинні засоби, протишокові препарати, джгути, бандажі, перев’язувальні матеріали тощо. Майно буде передане на потреби підрозділів, які ведуть запеклі бої з окупантами.

За інформацією пресслужби, це вже не вперше фонд «Сила Майбутнього» передає прикордонникам матеріальні засоби. Раніше охоронці кордону отримали від благодійників медичні препарати, матеріали до хірургічного обладнання, а також понад пів тисячі шоломів і п’ятсот комплектів термобілизни.

Читайте також: Польща передала українським прикордонникам десять генераторів

Як повідомляв Укрінформ, 11 січня благодійники з Іспанії передали для українських прикордонників теплі ковдри та апарати для анестезії. Гуманітарна допомога буде спрямована у східні регіони України.

Фото: dpsu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-