Поліція передала військовим понад 300 тисяч пачок конфіскованих цигарок

Поліція передала військовим понад 300 тисяч пачок конфіскованих цигарок

Укрінформ
Збройним силам України передали 315 тисяч пачок цигарок загальною вартістю 20 мільйонів гривень, вилучених у межах операції «Акциз».

Як передає Укрінформ, про це повідомила Національна поліція.

Так, у результаті операції «Акциз» оперативники Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції спільно з прокуратурою Львівської області свого часу припинили діяльність підпільного цеху й вилучили тютюнову продукцію.

У червні 2022 року організаторів нелегального бізнесу суд визнав винними та призначив їм покарання у вигляді позбавлення волі строком на три роки з конфіскацією майна. З огляду на те, що вилучена продукція відповідає всім стандартам якості, було прийняте рішення про передачу цигарок на потреби ЗСУ.

Читайте також: У Дніпрі чиновники «кришували» фабрику з виробництва контрафактних сигарет

Як повідомляв Укрінформ, на потреби ЗСУ передали більш ніж 500 бронепластин і близько 400 балістичних шоломів загальною вартістю понад 8 мільйонів гривень. Вказані предмети були вилучені у межах кримінального провадження за фактом незаконного використання товарів безоплатної допомоги під час воєнного стану з метою отримання прибутку та порушення встановленого порядку здійснення міжнародних передач товарів, що підлягають державному експортному контролю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-