Футболку з підписом Залужного виставили на аукціон — зібрані кошти підуть ЗСУ

Футболку з підписом Залужного виставили на аукціон — зібрані кошти підуть ЗСУ

Фото
Укрінформ
Волонтери Закарпаття виставили на аукціон футболку з написом-мемом на закарпатському діалекті, підписану головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним.

Про це повідомила у Фейсбуці ГО "Волонтери Закарпаття, передає Укрінформ.

Як зазначається, оригінальну футболку з написом на закарпатському діалекті "Ко туй наньо", який є мемом та означає "Хто тут батько", волонетри подарували Головнокомандувачу ЗСУ, а він підписав її та повернув. Відтак футболка стала лотом, виручені за неї гроші підуть на підтримку захисників.

Волонтери розпочали аукціон, він триватиме до 12 січня, взяти участь в аукціоні може кожен охочий, правила прості та зрозумілі. Зробивши грошовий внесок в розмірі 100 гривень, людина стає претендентом на отримання футболки.

Читайте також: Залужний здійснив мрію хлопчика, який прагнув зустрітися з ним

"Хто той щасливець, який її отримає, ми не знаємо. Ми б залюбки повісили її в офісі “Волонтери Закарпаття”, бо занадто цінний подарунок, але допомога нашим захисникам та захисницям — важливіша. Тому виставляємо її на аукціон, який триватиме до 12.01.2023р до 17.00 год", - зазначається у дописі.

Як повідомлялося, раніше на Закрапатті відомий волонтер та письменник Андрій Любка, який купує авто для підрозділів ЗСУ, влаштував аукціон - лотами були журнали Time з фото генерала Залужного на обкладинці та його підписом. Було зібрано майже 260 тисяч грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-