Залужний здійснив мрію хлопчика, який прагнув зустрітися з ним

Залужний здійснив мрію хлопчика, який прагнув зустрітися з ним

Фото
Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний зустрівся з хлопчиком Іваном, здійснивши його мрію.

Як передає Укрінформ, про це повідомила у Фейсбуці мати хлопчика Олена Варфоломеєва.

«Цього року, цього страшного і важкого для всіх нас року, у моєї дитини сталося справжнє передноворічне диво!) Коли кілька тижнів тому мені зателефонували з департаменту соціальної політики з запрошенням взяти участь в акції «Стань Святим Миколаєм» для дитини, яку війна розлучила з татом, я особливо ні на що і не розраховувала. Запропонували сину написати листа з побажаннями. Моя дитина нічого не попросила, окрім аби тато знайшовся… А ще написав, що мріє про зустріч з Валерієм Залужним. Я той лист передала як є», - розповіла жінка.

За її словами, через якийсь час пролунав телефонний дзвінок: «Валерій Федорович запрошує Івана на зустріч. І чекає його, аби передати від Святого Миколая подарунок».

Читайте також: Залужний подякував волонтерам за допомогу війську

«Учора мого сина обійняв Валерій Залужний. Обійняв так, як, мабуть, обійняв би батько», - написала мати хлопчика. Вона переконана, що колись Іван обов‘язково покаже це фото своєму татові. І хоч головна його мрія ще попереду, зауважила жінка, але відбулося те, що дало синові найцінніше, - віру в те, що можливо все.

Як повідомляв Укрінформ, 17 грудня представники скаутської організації «Пласт» передали головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному Вифлеємський вогонь миру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-