Фінляндія передала Україні 10 броньованих контейнерів-укриттів для саперів

Фінляндія передала Україні 10 броньованих контейнерів-укриттів для саперів

Укрінформ
Фінляндія передала Україні 10 броньованих контейнерів-укриттів для співробітників Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Відповідна робоча нарада міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського з фінською делегацією за участю міністра внутрішніх справ Фінляндії Крісти Мікконен та голови ДСНС Сергія Крука пройшла у понеділок, передає кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні у нас в гостях фінська делегація, і моя колега - міністр внутрішніх справ Фінляндії, тут. Зараз ми отримуємо такі спеціальні броньовані контейнери для особового складу піротехніків, які будуть працювати у найгарячіших точках на деокупованих територіях, куди будуть заходити наші війська, щоб одразу починати розмінування і (дати) можливість повертатися туди цивільним людям", - сказав він.

Читайте також: Фінські міністри відвідали Ірпінь

Монастирський висловив вдячність фінській колезі за ту увагу і допомогу, яка триває вже майже рік - упродовж цієї великої війни з рф.

Усередині мобільного контейнера розміщено вісім ліжкомісць. Тут є кондиціонер і мікрохвильова піч, також є подача тепла.

Як повідомлялося, у грудні 2022 року Японія передала Україні чотири дизель-генератори великої потужності для Бучі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-