У Львові відкрили виставку розбитих на війні пікапів, щоб зібрати гроші на авто для ЗСУ

У Львові відкрили виставку розбитих на війні пікапів, щоб зібрати гроші на авто для ЗСУ

Фото
Укрінформ
У Львові на площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку експонують виставку понівечених на війні автомобілів під назвою «Треба колеса», щоб зібрати кошти на нові машини для військових.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА, передає Укрінформ.

«Раніше ці транспортні засоби допомагали українським захисникам на передовій та нещодавно повернулись із зони бойових дій. Усі вони стали мішенню для російських загарбників. Благодійна виставка під назвою «Треба колеса» триватиме до 3 січня. Її мета – нагадати усім відвідувачам про те, що війна триває. Та найголовніше – допомогти зібрати кошти на нову машину для бригади ім. Івана Богуна», - йдеться у повідомленні.

У центрі Львова експонують виставку розстріляних пікапів / Фото: пресслужба Львівської ОВА

Донатити на збір можна в скриньку біля виставкових експонатів, а також на Монобанк. Для закупівлі нового автомобіля завдяки небайдужим львів'янам та гостям міста зібрали уже близько 160 тисяч гривень.

Збір коштів на новий пікап організований в межах ініціативи начальника Львівської ОВА Максима Козицького «1000 автомобілів свободи».

Читайте також: У Львові відкрилась виставка творів мистецтва, створених із бронеплит

Як повідомляв Укрінформ, 22 грудня польські лісівники передали ЗСУ 22 автомобілі. За підтримки Міжнародного штабу допомоги українцям та Львівського оборонного кластера до проєкту «1000 автомобілів свободи» вже долучилися більш ніж сотня партнерів та благодійників.

Фото: loda.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-