Компанія Bayer перерахувала €1,3 мільйона на відновлення медзакладів України

Компанія Bayer перерахувала €1,3 мільйона на відновлення медзакладів України

Укрінформ
Німецький виробник ліків Bayer перерахував 1 млн 300 тис. євро на відновлення медичних закладів України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

“Відомий німецький виробник ліків, засобів захисту рослин, пластмас, фарб і лаків Bayer перерахував 1 300 000 євро на відновлення та оснащення медичних закладів України в межах ініціативи UNITED24”, - ідеться в повідомленні.

За словами заступника міністра охорони здоров’я з питань цифрового розвитку Марії Карчевич, Кабінет Міністрів України вніс зміни до порядку використання коштів з рахунку для задоволення потреб охорони здоров’я в межах платформи UNITED24. Зокрема додана можливість скеровувати кошти на модернізацію державних та комунальних закладів охорони здоров’я, пошкоджених внаслідок бойових дій, а також направляти кошти на оновлення та модернізацію державних та комунальних багатопрофільних лікарень інтенсивного лікування.

Читайте також: Одеса отримала від Німеччини партію генераторів

Першим проєктом з відбудови медичної інфраструктури стало комунальне некомерційне підприємство “Чернігівська міська лікарня № 3”.

Як повідомляв Укрінформ, станом на кінець грудня за період воєнного стану Україна отримала 10 500 тонн медичної допомоги на 12 850 млн грн.

Фото: DPA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-