Визволеній від рф Новоолександрівці на Харківщині передали гумдопомогу

Визволеній від рф Новоолександрівці на Харківщині передали гумдопомогу

Фото, відео
Укрінформ
Харківські студенти та волонтери у рамках благодійної акції "Добро на Різдво" доставили гуманітарну допомогу до визволеного від російських загарбників села Новоолександрівка Чугуївського району Харківської області.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Віталіна Стренадко - голова студентського самоврядування ННІ Кіберпорт при Державному біотехнологічному університеті.

За її словами, за ініціативи студентського самоврядування Навчально-наукового інституту "Кіберпорт" Державного біотехнологічного університету була організована благодійна акція "Добро на Різдво", в якій взяли активну участь всі академічні групи студентів, їхні куратори та кафедри інституту.

Читайте також: Україна вже отримала від Британії 54 гуманітарних вантажі

За підтримки волонтерів благодійного фонду "Волонтери Дорослі - Дітям" була доставлена гуманітарна допомога до села Новоолександрівка. Понад 50 дітей отримали солодкі новорічні подарунки, іграшки, канцелярське приладдя, а понад 40 сімей з дітьми отримали гуманітарні набори із засобами особистої гігієни.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський вручив представникам українського волонтерського руху відзнаки «Золоте серце».

Фото: Віталіна Стренадко, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-