Міжнародні організації направили 400 генераторів на звільнені та прифронтові території

Міжнародні організації направили 400 генераторів на звільнені та прифронтові території

Укрінформ
На звільнені та прифронтові території України міжнародні організації вже направили 400 перших генераторів.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Телеграм Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

"Наразі здійснюються перші поставки генераторів до тих регіонів, ситуація в яких потребує негайного реагування. Вже передано близько 400 генераторів до лікарень, місць компактного проживання внутрішніх переселенців і пунктів обігріву. Ще тисячі пристроїв закуповуються й найближчим часом будуть відправлені в Україну", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що першочергово генератори доставляються до критично важливих об’єктів і пунктів обігріву, щоб люди могли зігрітися у випадку відключення будинків від систем опалення чи електропостачання.

Читайте також: Україна за сприяння Energy Community отримала 840 тонн енергетичного обладнання

"Україна потребує безпрецедентної кількості генераторів та обігрівачів. Йдеться про кілька тисяч буржуйок і генераторів різної потужності. Особливо важливо забезпечити опалювальними приладами мешканців прифронтових територій і щойно деокупованих населених пунктів", - додали у відомстві.

Як повідомлялося, у п’ятницю, 16 грудня, росія здійснила новий масований обстріл України. За попередніми даними, було випущено понад 60 ракет. Через пошкодження енергооб'єктів вводяться екстрені аварійні відключення електроенергії по всій країні.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-