У Львові під час благодійного заходу планують зібрати мільйон на безпілотник «Валькірія» для ЗСУ

У Львові під час благодійного заходу планують зібрати мільйон на безпілотник «Валькірія» для ЗСУ

Укрінформ
У Львові волонтери та громадські організації планують зібрати 1 млн грн на безпілотний авіаційний комплекс «Валькірія» під час благодійного заходу «WINтер Фест».

Про це повідомляють організатори заходу у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Весь прибуток від продажу квитків буде передано Благодійному фонду Сергія Притули для купівлі безпілотника “Валькірія”, який вже не раз допомагав нашим захисникам знищувати ворога. Наша ціль - 1 млн грн», - йдеться у повідомленні.

Під час фестивалю відвідувачі зможуть узяти участь у тренінгах на військову тематику і дізнатись багато нового з основ стрілецької справи та розвідки, відвідати панельну дискусію “Що для нас є безумовною перемогою”, спікерами якої стануть громадський діяч і волонтер Сергій Притула, військовослужбовець ЗСУ та народний депутат Роман Лозинський, парамедик з Азовсталі Мар’яна Мамонова, військовий та адвокат Масі Найєм, психотерапевт доктор медичних наук та член Унівської групи Олександр Фільц.

Відбудеться також аукціон військових трофеїв, які розмальовували Львівські митці. А для наймолодших учасників працюватиме тематична зона з майстер-класами

WINтер Фест відбудеться 17 грудня на території FESTrepublic.

Читайте також: Зброя перемоги: український безпілотний авіакомплекс «Валькірія»

Як повідомляв Укрінформ, вісім художників розмалювали артефакти війни, які продадуть на аукціоні. За виручені кошти художники планують придбати безпілотний авіаційний комплекс «Валькірія» для ЗСУ.

«Валькірія» - це недорогий, стійкий до атак противника засіб ведення розвідки та коригування артвогню вітчизняного виробництва.

Фото: Авіаційні системи України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-