Американські благодійники передали 23 авто для ЗСУ

Американські благодійники передали 23 авто для ЗСУ

Фото
Укрінформ
Американська благодійна організація Help Heroes Of Ukraine передала ЗСУ ще 20 пікапів та 3 хамери в межах ініціативи «1000 автомобілів свободи».

Про це повідомляє Львівська ОВА, передає Укрінформ.

За словами очільника Львівської ОВА Максима Козицького, від початку повномасштабного вторгнення фонд Help Heroes Of Ukraine зібрав допомоги для наших воїнів на 40 мільйонів доларів, передав 137 автомобілів та ще багато інших необхідних вантажів.

«Фонд уже передав екіпірування для понад 15 тисяч воїнів, 12 тисяч бронежилетів, 7 тисяч шоломів, 3 тисячі оптичних приладів, 300 дронів, 1700 тонн гуманітарної допомоги і це далеко не вся допомога. Щиро дякуємо! Ці 23 машини поїдуть у зону бойових дій сьогодні. 137 відправили раніше. Це величезна допомога, яку надають люди на благодійній основі, залучаючи до цього діаспору. Навіть океани не можуть нас зупинити та розділити», – наголосив Козицький.

Американська благодійна організація Help Heroes Of Ukraine передала ЗСУ ще 23 машини / Фото: loda.gov.ua

Директор департаменту освіти та науки Львівської ОВА Олег Паска розповів про те, що разом із машинами на фронт також поїдуть ялинкові прикраси, які власноруч виготовили учні та вчителі зі Львівщини. До акції «Ялинки перемоги» долучилось понад 500 закладів, загалом виготовили 400 комплектів прикрас, які передаватимуть з цією та усіма наступними допомогами.

Help Heroes Of Ukraine – американська благодійна організація, створена в США у перші дні повномасштабного вторгнення росії. Її заснували українці, які проживають в Чикаго.

Читайте також: Словаччина обговорює з НАТО передачу МіГ-29 Україні — глава МЗС

Фонд має підписані меморандуми зі Збройними силами України, що дозволяє працювати через офіційні запити. Завдяки відповідним ліцензіям в США, організація Help Heroes Of Ukraine може купляти та експортувати товари подвійного призначення.

На фронт регулярно передають бронежилети, шоломи, військову форму, оптичні прилади.

Фото: Львівська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-