Американська гуманітарна організація надасть $1 мільйон центру «Незламні» у Львові

Американська гуманітарна організація надасть $1 мільйон центру «Незламні» у Львові

Фото
Укрінформ
Перше медоб’єднання Львова та американська гуманітарна організація Direct Relief у суботу підписали меморандум про співпрацю, у межах якої партнери із США профінансують на 1 млн доларів національний реабілітаційний центр Незламні.

Як повідомляє Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Львівської міськради.

«Я вражений роботою лікарні і вашою роботою, я вражений стійкістю всіх українців. Ви стикаєтеся з численними викликами, які виходять за межі поля бою, включно з тими, з якими стикаються постачальники медичних послуг, які постраждали від обстрілів, і люди, які отримали поранення під час бойових дій. Ми розуміємо, що для багатьох ці травми залишаться на все життя. Саме тому ми підтримуємо UNBROKEN. Ми дуже щасливі бути частиною цього проєкту, я дуже надихаюся Україною», - зазначив Томас Тіге, президент і генеральний директор Direct Relief.

Читайте також: Папа Римський пообіцяв підтримати реабілітаційний центр у Львові та одягнув браслет «Незламні»

Мер Львова Андрій Садовий зауважив, що підписання цього меморандуму – це ще один вагомий крок до створення повноцінної системи реабілітації у Львові. Водночас він запропонував гостям спільно провести наступного року масштабний форум на тему реабілітації.

Зазначається, що за час повномасштабного вторгнення у центрі "Незламні" у Львові допомогу отримали понад 7 тисяч поранених українців.

Фото: Роман Балук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-