Єврокомісія передала Україні 40 електрогенераторів

Єврокомісія передала Україні 40 електрогенераторів

Відео
Укрінформ
Європейська Комісія передала Україні 40 потужних генераторів з надзвичайних резервів Механізму цивільного захисту ЄС #rescEU, для подолання наслідків масованих російських ударів по енергетичній інфраструктурі України та для забезпечення умов для виживання населення країни в умовах зими.

Як повідомляє Укрінформ, така інформація оприлюднена сьогодні на сторінці Єврокомісії в мережі Tвіттер.

«Зима в Україні буде холодною й темною, оскільки російські ракети продовжують спрямовуватися на життєво важливу енергетичну інфраструктуру. Ми мобілізували наші надзвичайні резерви #rescEU, щоб надіслати 40 генераторів в Україну. Ці генератори потужністю у 220 kVA (176 кВт – ред.) можуть надавати енергію для цілої лікарні», - йдеться у повідомленні перед відео розвантаження генераторів.

Як повідомлялося, раніше у межах Механізму цивільного захисту ЄС спрямувала в Україну ще одну партію надзвичайної допомоги в обсязі 1800 тонн, включаючи обладнання для енергетичного сектору, що була сформована завдяки зусиллям Бельгії, Фінляндії, Німеччини, Словаччини, Люксембургу та Швеції.

Читайте також: Азербайджан відправив Україні партію трансформаторів і генераторів

ЄС продовжує надавати Україні гуманітарну допомогу, яка включає обладнання для енергопостачання, наметів, медичних пакетів першої допомоги, захисного одягу, протипожежного обладнання, машин-водовозів, автобусів та інших засобів. У формуванні такої допомоги беруть участь практично всі країни-члени ЄС.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-