Мецола передала Україні генератор від імені Європарламенту

Мецола передала Україні генератор від імені Європарламенту

Укрінформ
Голова Європарламенту (ЄП) Роберта Мецола передала Україні генератор від імені Європейського Парламенту в рамках кампанії «Генератори надії», яка має допомогти українцям пережити зиму.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ЄП.

“Я пишаюся тим, що від імені Європейського Парламенту дарую цей генератор відважним людям України в рамках нашої кампанії «Генератори надії». Мільйони українців залишилися без світла внаслідок невпинних і невиправданих нападів росії на критично важливу цивільну інфраструктуру. За допомогою цього практичного внеску та за допомогою інших сприянь від міст і містечок Європи ми хочемо підтримувати роботу основних об'єктів в Україні цієї зими та забезпечити енергією лікарні, школи, об'єкти водопостачання, центри допомоги та притулки”, - сказала Мецола 8 грудня у присутності федерального міністра внутрішніх справ, інституційних реформ і демократичного оновлення Бельгії Аннеліс Верлінден, комісара Брюсселя з питань Європи та міжнародних організацій Алена Хатчінсона та мера міста Іксель Крістоса Дулкерідіса.

Читайте також: Словаччина передасть Україні 300 генераторів і відбудує населений пункт на Київщині

Вона також подякувала європейським містам за їхню участь в кампанії «Генератори надії».

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці листопада Європарламент спільно з мережею Eurocities, яка включає понад 200 європейських міст, запустили кампанію "Generators of Hope" ("Генератори надії") з відправки до України електрогенераторів та трансформаторів.

Фото: Європарламент

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-