Актор Лієв Шрайбер збирає гроші на генератори для українських лікарень

Актор Лієв Шрайбер збирає гроші на генератори для українських лікарень

Відео
Укрінформ
Відомий голлівудський актор і продюсер Лієв Шрайбер, який є амбасадором United24, ініціював кампанію зі збору коштів для закупівлі генераторів для українських лікарень, вимушених працювати в умовах відключення електрики внаслідок обстрілів рф.

У соцмережах він виставив відео із закликом до всіх небайдужих зробити внески на генератори, передає Укрінформ.

«Для більшості з нас це пора року, коли ми готуємось до свят, збираємося родинами, прикрашаємо оселі та запалюємо свічки за обіднім столом», - звернувся актор до американців.

Водночас, продовжив він, українці зараз переживають зиму без світла й тепла під постійною загрозою ракетних атак з боку росії.

«Українські медики від початку війни рятують життя у неможливих умовах. Забезпечивши цих сміливих чоловіків і жінок генераторами, ми здатні створити простір, де вони зможуть просто виконувати свою роботу», - наголосив Шрайбер.

За його словами, це - найменше, що можна зробити для допомоги українцям.

«Тому, будь ласка, приєднуйтесь до нашого збору коштів і допоможіть цим хоробрим чоловікам та жінкам, які рятують життя в темряві», - додав актор.

Читайте також: Корея надасть Україні високопотужні генератори

Як повідомляв Укрінформ, United24 – національний бренд, заснований у травні 2022 року Указом Президента України для об'єднання зусиль міжнародних партнерів, донорів, благодійників щодо підтримки України в захисті її незалежності, територіальної цілісності та суверенітету, а також у повоєнному відновленні.

Фото: IMDb

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-