Українські аграрії вже отримали понад 6 тисяч рукавів для зберігання зерна

Українські аграрії вже отримали понад 6 тисяч рукавів для зберігання зерна

Укрінформ
У межах реалізації спільної програми Міністерства аграрної політики та продовольства України спільно з Продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН (ФАО) 268 фермерів отримали понад 6 тис. рукавів для зберігання зерна.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба міністерства.

"268 фермерів вже отримали більше ніж 6 000 зернових рукавів", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що засоби для зберігання зерна отримали аграрії з: Волинської, Житомирської, Івано-Франківської, Кіровоградської, Львівської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Хмельницької, Чернівецької та Чернігівської областей. Розподілення рукавів у цих областях триває, а також найближчими днями роздача розпочнеться у решту областей.

Загалом, 1 488 українських агровиробників отримають виділені їм 25 401 рукав – у межах першого етапу розподілення тимчасового обладнання для зберігання зерна.

Мінагрополітики повідомляє, що відповідно до стратегії з підтримки зберігання зерна, розробленої спільно з ФАО планується забезпечення 25% національного дефіциту зерносховищ, що становить 16 млн т.

Як повідомляв Укрінформ, два етапи прийому заявок на отримання рукавів для зберігання зерна тривали у Державному аграрному реєстрі з 26 вересня по 30 жовтня 2022 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-