Рівненщина отримала над 1300 комплектів для ліжок та посуд для переселенців

Рівненщина отримала над 1300 комплектів для ліжок та посуд для переселенців

Укрінформ
Рівненщина отримала від Управління Верховного комісара ООН у справах біженців понад 1300 комплектів для ліжок та посуд для переселенців.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль, передає Укрінформ.

«ВПО Рівненщини отримають допомогу від Управління Верховного комісара ООН у справах біженців. Відповідно до домовленостей, наразі область отримала 1000 матраців, 1400 ковдр, 1300 подушок, 1300 комплектів постільної білизни, 500 комплектів посуду», - написав Коваль.

За його словами, частину цієї допомоги передадуть в інтернатні установи, де проживають внутрішні переселенці. Решту розподілять серед територіальних громад Рівненщини відповідно до потреб ВПО.

Читайте також: До кількох деокупованих населених пунктів доставили 11 тонн гуманітарної допомоги

Посадовець зазначив, що вже кілька разів зустрічався з представниками Управління Верховного комісара ООН у справах біженців з питань підвищення комфортних умов у місцях проживання ВПО та підготовці цих споруд до опалювального сезону. Він наголосив, що ця співпраця продовжуватиметься.

Як повідомлялось, раніше на Рівненщину для задоволення потреб ВПО надійшла допомога від Міжнародної організації з міграції. Це кухонний посуд та сімейні набори індивідуальної гігієни.

Ілюстративне фото

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-