До кількох деокупованих населених пунктів доставили 11 тонн гуманітарної допомоги

До кількох деокупованих населених пунктів доставили 11 тонн гуманітарної допомоги

Фото
Укрінформ
До кількох деокупованих населених пунктів зусиллями Сил тероборони ЗСУ та Цивільно-військового співробітництва - CIMIC доставили 11 тонн гуманітарної допомоги.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає Укрінформ.

"Понад 11 тонн гуманітарної допомоги від волонтерів спільними зусиллями офіцерів групи Цивільно-військове співробітництво - CIMIC та військовослужбовців 103-тя окрема бригада Сил територіальної оборони Збройних сил України вдалося доставити до кількох населених пунктів нещодавно звільнених від окупантів", - йдеться у повідомленні.

У Генштабі зазначили, що дуже часто в містах та селах, які були нещодавно звільнені, відсутня електроенергія, газ та зв'язок, а внаслідок обстрілів та посилення негоди, ускладнений доїзд цивільного автотранспорту, тож місцевому населенню вкрай важко дістати навіть базові речі першої необхідності. Типовими проблемами мешканців прифронтових населених пунктів є гостра нестача ліків, продуктів першої необхідності, дитячого харчування та засобів гігієни.

Пріоритет при видачі адресної гуманітарної допомоги надавався людям похилого віку, багатодітним сім'ям та людям із особливими потребами.

Допомогу зібрали благодійні організації, сім'ї військовослужбовців бригади та небайдужі мешканці Львова та Львівської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-