Червоний Хрест виділяє ₴45 мільйонів на відновлення каналізації Ірпеня

Червоний Хрест виділяє ₴45 мільйонів на відновлення каналізації Ірпеня

Укрінформ
Міжнародний комітет Червоного Хреста виділяє понад 45 мільйонів гривень на реконструкцію пошкодженої каналізаційної мережі Ірпеня та інших господарчих об'єктів Ірпіньводоканалу.

Як передає Укрінформ, про це мер Ірпеня Олександр Маркушин повідомив у Телеграмі.

"Міжнародний комітет Червоного Хреста продовжує потужно підтримувати Ірпінську громаду. Щойно разом із керівником інженерного відділу субделегації МКЧХ в Україні в Київській області Богданом Косяковим підписали меморандум, в рамках якого Міжнародний комітет Червоного Хреста виділяє понад 45 мільйонів гривень на реконструкцію пошкодженої каналізаційної мережі міста та інших господарчих об'єктів Ірпіньводоканалу", - зазначив Маркушин.

Як нагадав Маркушин, навесні Міжнародний комітет Червоного Хреста виділив понад 20 мільйонів гривень на облаштування водогону з Києва в Ірпінь та передав Ірпіньводоканалу чотири одиниці великогабаритної спецтехніки, два робочі автомобілі для комунально-побутового підприємства "Теплоенергопостач". На сьогодні організація фінансує реконструкцію покрівель у чотирьох багатоквартирних будинках міста та заміну вікон ще у двох.

Читайте також: Співпраця з європейськими муніципалітетами є ключовою у відбудові України - форум U-LEAD

Від імені громади мер подякував МКЧХ за допомогу та підтримку.

Як повідомляв Укрінформ, 3 листопада Маркушин зустрівся із президентом Греції Катериною Сакелларопулу та закликав її надати Ірпеню допомогу у відбудові житлового фонду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-